Blog

Internationale Show Luxemburg: Nina Luxemburgs Kampioen

07-04-2018 11:33

Na een show pauze van 4 maanden was het vandaag weer vroeg opstaan voor een lange rit naar de Internationale show in Luxemburg. Er waren 19 zwarte russische terriers ingeschreven, wat toch weer stevige concurrentie was voor ons duo. De keuringen gebeurden door de Zwitsere Barbara Muller. Nero stond in kampioensklas, waarin 3 reuen stonden ingeschreven. Helaas viel de keurmeester niet voor hem, hij kreeg de 3e plaats met een uitmuntend. Nina viel dan weer wel in de smaak bij de keurmeester, zij won de kampioensklas en ook daarna in de ronde voor het CACIB tegen de tussen-, open-, en veteranenklasse teven behaalde Nina een eerste plaats!!! Ze kreeg dus het CAC, CACIB, werd Luxemburgs kampioen en kreeg een kwalificatie voor Crufts 2019!!!! Girlpower Nina !!!

Kerstshow Gornichem: Nina Internationaal Kampioen

16-12-2017 11:23

Vandaag waren we op pad naar Gornichem in Nederland naar de Kerstshow. Onze laatste show voor dit jaar. Ons duo werd gekeurd door een Belgische keurmeester en had weer concurrentie uit Nederland en Duitsland. Maar beiden behaalden weer super resultaten. Nero werd vanuit de kampioensklas beste reu met het CAC en CACIB. En ondanks dat Nina een half uurtje voor ze de ring in moest heel erg geschrokken was doordat een slinger met kerstbollen van het plafond naar beneden viel vlak naast haar, stond ze in de ring haar mannetje tegen de Duitse concurrenten . Ze werd beste teef met het CAC en CACIB, wat haar vandaag het laatste internationale puntje opleverde voor de titel Internationaal Kampioen Schoonheid. Broer en zus moestehet dan weer tegen elkaar opnemen voor beste van het ras, welke eer naar Nero ging. Super leuke afsluiting van het showjaar 2017 !!!

 

Internationale show Luxemburg

03-09-2017 00:00

Vandaag waren we al vroeg op pad naar de show in Luxemburg. Het was lang wachten , want de zwarte russen waren als laatste in de ring aan de beurt. De keuring gebeurde door de Duitse keurmeester Torsten Himmrich. Nero stond ingeschreven in de kampioensklas en had concurrentie uit Frankrijk en Duitsland. De keurmeester deed er lang over en bekeek Nero en zijn Franse concurrent zeer uitgebreid, waarna Nero een tweede plaats behaalde. Maar omdat deze Franse reu al Luxemburgs kampioen is ging de titel door naar Nero en zo behaalde hij er vandaag weer een titel bij!! Ook voor de internationale titel behaalde Nero het reserve. Nina stond dan weer in de open klasse gemeld. De reden is dat een zeer grote concurrente uit Rusland in de kampioensklas stond ingeschreven. Dus namen wij het zeker voor het onzekere. En dit is geslaagd, want Nina behaalde van de open klas teven een eerste plaats, wat haar het CACL voor de Luxemburgse titel opleverde. In de strijd voor beste teef behaalde Nina daarna een tweede plaats, na haar Russische concurrente en daarvoor kreeg ze het reserve CACIB. Super blij waren we met de resultaten van vandaag!

Terriershow Dorsten (D): Nina Duits KFT Kampioen

02-07-2017 09:49

Zondag waren we op pad naar de terriershow in Dorsten, Duitsland. Het  was een openluchtshow en de vorige dagen had het hier al flink geregend. Toen we aan kwamen was het gelukkig droog en konden we de honden droog mee binnen nemen en onze tent opzetten. De 10 ingeschreven zwarte russen waren om 10 uur als eersten aan de beurt. Nero moest als allereerste de ring in en het begon te regenen !! En toen Nina als voor-laatste aan de beurt was ,was het al stevig aan het regenen. Maar hoe slecht het weer ook was, zo goed waren de resultaten  van onze 2 :). Zowel Nina als Nero werden eerste , allebei behaalden ze het KFT en VDH. Daarom moesten broer en zus tegen elkaar lopen voor beste van het ras, wat gewonnen werd door Nero. Onze Nina behaalde vandaag de laatste benodigde KFT voor haar titel Duits KFT Kampioen. Ondanks de stevige buien toch weer een superdag !!

Internationale show in Genk (B): Nero Internationaal Kampioen

25-06-2017 10:23

Alweer een show dit weekend voor Nina en Nero, gelukkig dicht bij huis in Genk. Er waren 10 zwarte Russische terriers ingeschreven, dus stevige concurrentie uit Duitsland, Frankrijk en Rusland.Ook Semjon de papa van Nina en Nero was vandaag present in de veteranenklas.  De keurmeester  was Petru Muntean uit Roemenië. Nero kreeg in de kampioensklasse een eerste plaats en moest daarna lopen tegen de open klasse reu uit Duitsland. Wederom behaalde Nero een eerste plaats en kreeg het CAC en CACIB. Daarna moest hij het tegen zijn papa Semjon opnemen voor beste reu. De keurmeester vondt hen allebei zeer mooie reuen, maar verkoos Nero als beste reu! Nero behaalde vandaag dan ook de titel Internationaal Kampioen. Nina moest het dan weer opnemen tegen de teefjes uit Frankrijk en Duitsland in de tussenklasse en de  zeer sterke Russische concurrentie in kampioensklas. Nina behaalde een 2e plaats, na de teef uit Rusland en behaalde het reseve CAC en het reserve CACIB. Later op de dag was het dan weer de koppelklasse competitie die vandaag gekeurd werd door de Belgische Gustaaf Van de Bosch. Ook hier weer stevige concurrentie, 16 koppels namen er deel. Ons duo deed het weer schitterend en behaalde deze keer de 2e plaats !!!

Lommel (B) Nero Belgisch Kampioen

11-06-2017 14:11

Vandaag was er maar een heel kort autoritje nodig om op de show te geraken, een kwartiertje tot in Lommel. De zwarte russen werden hier gekeurd door een Deense keurmeester. Nero en Nina hadden weer sterke concurrentie uit Nederland en Duitsland.Nero liet zich vandaag weer van zijn beste kant zien, hij liep supergoed in de ring. Hij behaalde dan ook de eerste plaats en werdt beste reu. Met dit CAC behaalde hij dan vandaag ook de titel Belgisch Kampioen.Nina had vandaag een minder goede dag, zij behaalde tegen haar concurrente in kampioensklas een tweede plaats. En in de namiddag was er weer de spannende competitie in koppelklasse. Het is echt mooi om Nero en Nina samen te zien staan en lopen in de koppelklasse, het gaat steeds beter en beter en dit zie je ook aan de resultaten; Voor de tweede show op rij in Belgie werden ze wederom verkozen tot BESTE KOPPEL IN SHOW !!!!!

Nationale en Internationale show Neunkirchen (D)

05-06-2017 14:36

Dit weekend waren Nina en Nero 2 dagen op showpad, naar Neunkirchen in Duitsland, toch zo'n dikke 3 uur rijden voor ons. De eerste dag 4  juni was het de Internationale show, en gebeurde de keuring door de Portugese keurmeester Jose Homem De Mello. Nero stond in de open klas en hij deed het schitterend. Hij behaalde een eerste plaats en werd beste reu wat hem het VDH, KFT en CACIB  en later ook het BOB opleverde. Nero werd dan vandaag ook Duits KFT Kampioen!!!  Nina stond in kampioensklas en ook zij deed het weer en werd beste teef, waamee zij het VDH, KFT en ook het internationale punt binnen haalde. Maandag 5 juni waren we weer present voor de Nationale show. De keurmeester vandaag was de Russische Ludmilla Tchistiakowa. Nero had er vandaag veel minder zin. Hij was tijdens de lange autorit al onrustig, hij had last van de warmte en liep vandaag ook veel minder goed dan gisteren. Hij behaalde dan ook een 2e plaats en kreeg het reserve VDH en reserve KFT. Maar onze Nina was weer in vorm vandaag en werd voor de tweede dag op rij beste teef met het VDH en KFT. Zij behaalde dan ook de titel Duits VDH Kampioen. Een schitterend weekend, met super resultaten en 2 nieuwe kampioenstitels !!

Wieze (B) : Beste Koppel in Show

20-05-2017 14:08

Op de nationale show in Wieze werden de zwarte russen vandaag gekeurd door de zeer strenge Belgische keurmeester Roger Vanhoenacker. Ons ras was bijna als laatste aan de beurt en we bekeken de uitslagen op het bord met een klein hartje: talrijke  " zeer goed" , " goed" en zelfs " niet te keuren" uitslagen. Maar ons duo stond goed hun mannetje. Nina werd beste teef, Nero beste reu en BOB !! We kregen er zelfs van de keurmeester nog een complimentje bovenop met " 2 prachtige honden " !! Geslaagd dus ! Ook aan de koppelklasse competitie nam ons duo deel vandaag. Na een spannende strijd , waar er uiteindelijk 3 koppels werden geselecteerd voor een podiumplaats werden Nero en Nina BESTE KOPPEL IN SHOW !!!!!!  Een zééééér geslaagde dag met extra supporters: Nio de zus van Nina en Nero kwam samen met haar baasjes Peter en Cindy ons  aanmoedigen !

Terriershow Viersen (D)

14-05-2017 14:01

Vandaag stond de eerste openlucht show van dit jaar op het programma voor Nina en Nero. De show vondt plaats in Viersen, Duitsland. En gelukkig maar was het een stralende dag met veel zon en aangename temperaturen. Er waren 12 zwarte russische terriers ingeschreven, dus stevige concurrentie, en ze werden gekeurd door de Duitse keurmeester Ilse Feerksen. Nero stond in kampioensklas en won de kampioensklas, wat hem het VDH en KFT opleverde. Nina stond eveneens in kampioensklas en had stevige concurrentie, maar onze meid werdt beste teef met het VDH en KFT. En ook in de BOB ronde versloeg ze alle concurrenten en werdt ze Beste van het ras !!!!

Nina Belgisch Kampoen

30-04-2017 17:12

Vandaag een show dicht bij huis, nl in Antwerpen. Nero stond in open klas en moest het opnemen tegen zijn grote concurrent uit Engeland, die in de kampioensklas stond. Tot onze grote blijdschap behaalde Nero een eerste plaats, met het CAC en CACIB. Nina stond in de kampioensklas en werdt door de Litouwse keurmeester Kazlauskaite verkozen tot beste teef. Met dit CAC behaalde Nina vandaag haar tweede kampioenstitel: Belgisch Kampioen !!! Later in de koppelklas ging het ook weer schitterend voor ons dreamteam: zij behaalden een mooie 3e plaats !!! Een fantastische dag voor ons !!

Onderdelen 1 - 10 van 85

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>